Twente Mobiel is in het leven geroepen door initiatief van VNO-NCW Twente, Kamer van Koophandel, MKB-twente, ANWB, Regio Twente, Gemeente Enschede en Hengelo. Samen streven zij naar een mobieler Twente. Twente Mobiel helpt door middel van onderzoek, advies en acties voor werkgevers.

www.twentemobiel.nl

Meer over Twente Mobiel

Onnodig autogebruik in de spits verminderen met de Carpoollega-app

Sneller, goedkoper én groener naar je werk reizen? Dat kan nu met de Carpoollega-app, die wij voor Twente Mobiel realiseerden.

Carpoolen


Carpoollega is een initiatief van Twente Mobiel. Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid door het geven van advies, ondersteuning en samen realiseren van acties en projecten. Samen streven ze naar vermindering van het onnodig autogebruik in de spits.Vind makkelijk en snel je carpoolmatch


Carpoollega is een handige manier om makkelijk en snel je carpoolmatch te vinden. Automobilisten kunnen zich inschrijven met een mailadres en een aantal simpele reisgegevens. De app zoekt vervolgens een geschikte reisgenoot om samen mee naar het werk te reizen! Je split de brandstof- en parkeerkosten waardoor je voordeliger uit bent en ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast heb je onderweg honderd procent kans op een goed gesprek.Voor Carpoollega hoef je geen ingewikkelde ritregistratie bij te houden. Dit doe je simpel zelf, samen met je reisgenoot. Hierdoor is Carpoollega snel en simpel te gebruiken.Promotiecampagne


Via verschillende social media berichten en offline advertenties wordt aandacht gevraagd voor zowel carpoolen als voor Carpoollega.nl.De actie is de komende periode exclusief voor de volgende bedrijventerreinen: Almelo Bornsestraat, Zwolle Hessenpoort, Zwolle Oosterenk/vrolijkheid en Hengelo Twentekanaal. Begin 2018 wordt Carpoollega voor de hele provincie Overijssel toegankelijk.

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Michel Piet
  Michel Piet Designer
 • Eric Heijink
  Eric Heijink Project Manager
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Manuel Morsink
  Manuel Morsink Software Developer
 • Patrick Koning
  Patrick Koning Software Developer
 • Karst van der Leij-Nijdam
  Karst van der Leij-Nijdam Front-end Developer
 • Sara van den Oever
  Sara van den Oever Designer
Geïnteresseerd geraakt door deze Twente Mobiel case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com