Philips Television ontwikkelt en produceert hospitality tv’s, grote displays, monitoren en videowalls en verkoopt haar producten wereldwijd. Efficiëntie, onderzoek, ontwikkeling en kwaliteit staan hierbij voorop. TPV Technology is licentiehouder van het merk Philips. Ook TP Vision is eigendom van TPV Technology.

http://www.tpv-tech.com/
http://www.TPvision.com/ 


Meer over Philips

Philips Roadshow LED-animatie

Een animatie in simpele vormen. Dat is wat we voor de Philips Roadshow produceerden. In de animatie kijk je mee over de schouder van een persoon die op reis gaat. Wat deze persoon allemaal tegenkomt? Tal van schermen van Philips waarop reclame of nuttige informatie te zien is!

Flat design animatie


Na de conceptfase, waarin we een moodboard maakten, deden we een voorstel voor de stijl waarin we de video wilden produceren: flat design animatie. De klant was direct enthousiast! We begonnen gauw met de productie, die op korte termijn opgeleverd moest worden. Binnen vier dagen hadden we een complete animatie staan, die Philips in één keer goedkeurde. In de animatie maakten we gebruik van 3d parallax. Dit effect geeft een gevoel van diepte in een 2d wereld.Roadshow


Wij zijn, net als de klant, erg tevreden over het resultaat. Al helemaal als we onszelf eraan herinneren dat we dit binnen vier dagen hebben weten te produceren. De animatie zal deze maand draaien op de roadshow van Philips en zal getoond worden op schermen met een verhouding van 1x4.Nieuwsgierig geworden?


Bekijk dan de video hieronder. Mocht je vervolgens overtuigd zijn en zie jij een flat design animatie voor jouw bedrijf ook wel zitten? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Dennis Teusink
  Dennis Teusink Designer
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Roland Nieuwenhuis
  Roland Nieuwenhuis Project Manager
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
 • Jurre Spiegelenberg
  Jurre Spiegelenberg Designer
Geïnteresseerd geraakt door deze Philips case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com